Itt a sztár - Sea The Stars

Ez történt az Ebor Meeting első napján

 

Magam is érzem, hogy rendkívül gyenge ez a szójáték, de mit írhatnék, a világ legjobb lováról, aki ellen mindössze hárman állnak ki, és úgy nyeri versenyét, hogy zsokéja csak az utolsó métereken ébred szendergéséből.  Mastercraftsman (Murtagh) a második, de az egy hosszas hátrány nem tükrözi hűen a különbséget. Akik látták a futamot, megerősíthetik: ez a verseny nagyon hasonlított Goldikova szereplésére, hiszen amikor a nyerő (a nyeregben Mick Kinane ült) még nagyon könnyen galoppozott a többiek már erős ostor alatt "jöttek". Oxx mester idomítottjának ez volt sorrendben a hatodik győzelme. Mind O'Brien mind Murtagh nagyon sportszerűen méltatta az őket legyőző lovat, és persze az övéket is.

 

 

Sea The Stars (a képeken) természetesen az ARC és a BC Classic egyik legfőbb favoritjának számít. A riválisok hiánya miatt így O'Brien-é a Juddmonte International Stakes második, harmadik, és negyedik helye, és az ezekért járó közel 220 ezer font nyeremény...és ha már O'Brien. Egyszerűen mindig lenyűgöznek azok a képek, amikor a világhírű sztártrénerek a ringben nyergelik fel lovaikat. Most sem volt ez másként. Akik látták a Racing International közvetítését, megerősíthetik, hogy az Ír szupertréner angyali nyugalommal nyergelte sorban három trenírozottját. A képeket nézve azon gondolkodtam, milyen látványt nyújthatna a kilenc derby aspiránsát a jártatóban nyergelő Ribárszki Sándor.

 


A versenynap elején meglepetésemre meglehetősen szerény volt a létszám a helyszínen. Az első futamban viszont csodálatos látványt nyújtott a 20 fős mezőny. A Már Overdose és a legnagyobbak ellen is többször próbálkozó Intrepid Jack csak negyedik ebben a hendikepben. A Gr2-es Great Voltigeur Stakes-ben a verhetetlennek tűnő favorit Harbinger messzi utolsó. (Nem kevés pénzemet vitte el. Pedig nem is szeretek favoritot játszani...) Az utolsóban Dettori a nyerő. Dubai Destination fia Royal Destination nagy küzdelem után szorította csak maga mögé Stevie Thunder-t. Sem a zsokék, sem a trénerek között nem akadt duplázó a nyitónapon.

Folytatás holnap. Addig nézzék a képeket és gyönyörködjenek a világ legjobb versenylovában. A videó.

Fotók: AP, de a Sporting Life honlapján több csodálatos fotót is megnézhetnek ma is és az elkövetkezendő napokban is.

И тогда, "Скачать дятел вуди игра"как после Карибского кризиса, Советский "Рейтинг игр гонки"Союз, дабы спасти собственное лицо, начнет новый виток гонки вооружений.

Потом "Скачать группа слот"позвонил два раза и "Скачать i gotta feeling"опять замолчал, Начальство придумало "Матрица 2 игра скачать"для Римо новое задание.

Не одеваясь, мы начали "Sims 3 оригинал скачать торрент"спускаться по лестнице.

Провалиться мне на месте, если это "Скачать звездочки на земле"не земля!

Тебе, старик, следовало бы "Мод прошивка 5228"научиться не оскорблять людей.

Однако другой новобранец, недавно прибывший "Скачать игрy crysis"из Москвы, знал "Скачать игру john deere drive green"совершенно точно, чем занимаются в этом городке.

 
Facebook