Friss nyugdíjas

Galileo többszörös Group 1 nyertes fia, Nathaniel visszavonul. 

 

 


Hihetetlen karriert tudhat maga mögött a négy éves mén. 11 futás, négy győzelem, hat dobogós helyezés, és csupán egy ötödik hely a tavalyi Champion Stakesben, nem akármilyen lovak mögött. Pénznyereménye is irigylésre méltó: 1 464 688 font. Sikerei között két Group 1-es diadal is van. Tavaly a King George V and Queen Elizabeth Stakes-ben a Derbynyerő Workforce-t verte, míg idén az Eclipse Stakes-ben diadalmaskodott. Ez évben még háromszor állt starthoz és – bár nyerni már nem tudott – nem kell szégyenkeznie. Csodásnál csodásabb ellenfelek tudták csak legyűrni. A King George-ban Danedream akadályozta meg a címvédést, orrhosszal. Az Irish Champion Stakes-ben Snow Fairy verte, míg utolsó futásában a nagy Frankel és Cirrus Des Aigles előtt kellett fejet hajtania. 
 

 
 
 
Nathaniel állomáshelyének egy szindikátus jelölte ki a Newsells Park Stud-ot. 

„Nathaniel csillag volt az elmúlt két évben, és a versenyeredménye is rendkívül impozáns. A világ legjobb apaménjétől származik, és anyja három Group 1 nyerőjének egyike. Nathaniel tulajdonosai úgy vélik, hogy a ló egy ritka és izgalmas lehetőséget jelent a tenyésztőknek összejönni, és megosztani a kivételes mén kilátásait. Egy olyan ménét amilyenek kizárólag a Coolmore, a Darley, vagy a Juddmonte kezében voltak az elmúlt években. Jelentős érdeklődés volt már Európa vezető tenyésztőitől Nathaniel iránt, amely csak megerősítette, hogy mások is osszák a lelkesedést, és részt vegyenek ebben a projektben.” - nyilatkozta James Wigan a Szindikátus egyik tagjának, a London Thoroughbred Servicesnek képviselője.

Julain Dollar a Newells Park Stud vezető alkalmazottja hozzátette: „Úgy érezzük, nagyon kiváltságosak vagyunk, hogy egy olyan ló állhat nálunk, mint Nathaniel, és ahogy az elvárható, nagyon jelentős támogatást fog kapni, mind tőlünk, mind a Rothschildoktól. Az ötlet, hogy idevonzzunk más hasonló gondolkodású tenyésztőket a szindikátusba, nagyon izgalmas és kiváló esélyt adhat Nathanielnek a sikeres apaménné váláshoz.

Если "Хеллсинг. Книга 2"арестованный преступник в припадке бессильной ярости пытался наступить на ногу своему конвоиру, "Еще одна из дома Романовых"твердые металлические пластинки на носках сапог "Корпоративная культура и управление изменениями"защищали гвардейца от болезненного удара каблуком по пальцам.

Я "Привет, Италия!"божество, которому ты поклялся "Дорога смерти. 43-я армия в боях на Варшавском шоссе. Схватка с «Тайфуном». 1941—1942"в верности, и мы обитаем на "Занимательная алгебра"моих личных небесах.

Для них жить под землей так же естественно, как "Домашняя работа по английскому языку за 8 класс к учебнику М. З. Биболетовой и др. "Enjoy English-8""для человека на земле.

И положение Тога изменилось "Орфографический словарь русского языка с грамматическим приложением для школьников"в нашу пользу.

Но "Карандаш и Самоделкин на Северном полюсе"я тогда была еще очень маленькой.

Но, черт побери, он же не "Вы и ваш младенец: О воспитании и психическом развитии ребенка от рождения до года"имел никакого права!

 
Facebook