Wise Dan

Morton Fink sajáttenyésztésű lova Wise Dan (Wiseman’s Ferry), bizonyított, és az Év Lova cím megszerzéséhez egy lépéssel közelebb került, a szombati 1600 m-es Breeders’ Cup Mile (Gr 1) mezőnyének lehajrázásával. Győzelmére, azzal tette fel az i-re a pontot, hogy elsőségén kívül, a kemény talajon, új pályacsúcsot (1:31,78) állított fel, a Santa Anita Park-ban.  Charles Lopresti trénernek, szokás szerint John Velazquez lovagolt, aki a győztesnek, harmadik alkalommal volt társa versenyben.

 

 


Velazquez azt mondta, helyezkedni akart Wise Dan-nel, aki a futam elején gyors volt. A startot követően, egészen a finisig a korlát mellett lovagolt, a frontban, majd a kivárást követően, meglepően későn, kivette a korlát mellől a lovat, és a helyes ponton indítva, kívülről megelőzte az addig vezető lovat. Obviously, a harmadik helyen végzett. A futam nagy meglepetése, a sérüléséből visszatérő Animal Kingdom volt, aki második helyen ért célba.
 
„Igazolta, hogy ő volt a legjobb ló ma.” –nyilatkozta trénere Charles Lopresti. „Sosem voltak kétségeim. Ő egy egészen különleges ló.”
A meeting előtt, egy kérdés volt a menedzsment részéről, vajon a Breeders’ Cup Classic-ban, vagy a Mile-ban indítsák Wise Dan-t. De miután a ló megnyerte a Shadwell Mile-t (Gr 1) Keeneland-ben, a Breeders’ Cup Mile mellett döntöttek. Nem bánták meg, a döntést!
 
A versenyt követően, a következőt nyilatkozták az 5 éves herélt további sorsát illetőleg: „Valószínűleg vissza fogjuk vinni a farmunkra, Kentucky-ba, és adunk neki egy kis időt. A legfontosabb, hogy kipihenje magát.”

Наутро после той "Восход луны" беседы, о которой мы рассказали, Родерик сидел в "игра легенда о вампире играть" редакции, глядя на корректуру статьи о злодеях-букмекерах статьи, в которой Айк Пуля "мультфильмы кошкин дом скачать" упоминался по меньшей мере трижды "шансон радио песня скачать" и без малейшей симпатии.

Странно, подумал он, что "канта произведения" мой злейший враг оказал мне величайшую в жизни услугу.

Льюис, "скачать программу для взламывания игр" не обращая на Кольтера внимания, "игры на двоих мини гольф" продолжал свой отчет.

Она схватила его за руку, но он вырвался "Мой зоопарк. Развиваем малыша (2-3 года)" и бросился к дверям.

Запахи растений здесь душисты, и ветерки приносят их как "Природоведение: 5 класс: Рабочая тетрадь для учащихся общеобразовательных учреждений. ФГОС" ласковые поцелуи.

Но тут Лаваллет "н.в.гоголь майская ночь или утопленница краткое содержание" увидел, что это были за бегуны.

 
Facebook