Tűzijáték

Az Arlington Million után itt az újabb milliós tűzijáték a nagy víz túloldalán!
 
 
 
Ünnepelhet-e ismét Espinoza? 

California ChromeBeholderShared Belief. Mire tippel a kedves olvasó? Mi lehet a közös pont a három héroszban? Eszünk ágában sincs, hogy Önök találgatással töltsék az idejüket, így természetesen eláruljuk, hogy ők a Pacific Classic Stakes (Gr1, 2000 m) utolsó három kiírásának nyerői. 
 
Talán felesleges is bármit írni beharangozásképpen, hiszen minden lóversenyrajongó előtt máris világossá vált, hogy nem egy hétköznapi Gr1-es futam következik a pálmafáktól övezett Del Mar Racetrack-en. Hát még ha azt a pikáns ízt is hozzáadjuk a mártáshoz, hogy a világ legjobb versenylovának, Arrogate-nek ismét farkasszemet kell néznie azzal az Accelerate-el, aki nem egyszerűen legyőzte őt a  San Diego Handicap-ben, hanem szó szerint alázta.
 
Ahogy kedvenc amerikai szaklapunkban olvastuk, Arrogate-nek most bizonyítani kell, hogy élete legrosszabb futása csak egyszeri kisiklás volt, vagy valóban jobb nála John Sadler idomítottja. Ez azonban nem lesz olyan egyszerű, hiszen Bob Baffert másik aspiránsa, az idén még veretlen Collected is könnyen elkaphatja az istállótársat. Az amerikai szaklapok, no és ami még ennél is fontosabb, a fogadók azonban nem bíznak ebben, hiszen Arrogate 1/1-es favoritként várja a visszavágót. Hogy ki kerekedik felül? Vasárnap hajnalban kiderül. Aki viszont nem óhajt korán kelni emiatt, elolvashatja nálunk hétfőn reggel.
 
Facebook