Évzáró

Órák vannak csak hátra 2017-ből, s ilyenkor mindenki óhatatlanul is számot vet az elmúló esztendővel.

 
 
Kinek gyorsan, kinek lassan; megszokottan vagy folyton változva, de eltelt ez a 12 hónap. Munkába rohantunk, iskolában ültünk, alkottunk és szórakoztunk, de valami minduntalan messzire kalandoztatott minket. Képzeletben távol jártunk, Winx-nek szurkoltunk Ausztráliában, Enable-t lestük Franciaországban, vagy a Dubai Világkupán ámultunk. Éjjel a számítógép fényét magunkban a kaliforniai napsütésre cseréltük, és már a szánkban éreztük a Mint Julep-et május első szombatján. Miért? 

Mert menthetetlen galopprajongók vagyunk.
 
Önök is, kedves Olvasóink. Mindenki, aki nap mint nap a Racing Portal hasábjait látja – legyen az az írója, vagy olvasója. Akinek nincsenek unalmas csütörtöki délutánok januárban, akinek a nyár egyet jelent a Royal Ascot-tal és aki mindig kicsit fáradtabban érkezik be november első kedd reggelén a munkába. Ily ritka passzióban pedig hazánkban csak igen kevesek osztoznak: ezért mi hálásak vagyunk minden kedves Olvasónknak, kik kitartó figyelmükkel tiszteltek meg minket az év(ek) során.
 
Most meg, hogy az utolsó mákos bejgli is elfogyott, és a pezsgő kerül a kezünk ügyébe, a Racing Portal szerkesztősége nevében sikerekben gazdag, boldog új évet kívánok! Nemsokára újra találkozunk.
 
Csondor Orsolya – Főszerkesztő-helyettes
 
Facebook