Szakmai partnerünk a: 
 
 
 
 

Alapító - Főszerkesztő:  Sereg András - Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

Főszerkesztő-helyettes:  Csondor Orsolya - Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

Felelős szerkesztő: Papp Virág -   Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

  

Rovatvezető:  

 

Mérges Enikő (sorozatok)  -   Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

 

Brit lóverseny szakmai tanácsadónk: Lenge Dóra

 

Francia lóverseny és tenyésztési szaktanácsadónk: Hegedüs Zsolt  

 

 

 Rovataink Magyarország legszínesebb sportoldalán, a Hosszabbításon:

 

Lovas rovatunk: 

http://hosszabbitas.hu/category/egyeni/elit/tml

 

 

Kosárlabda rovatunk:

http://hosszabbitas.hu/category/csapat/kosarlabda

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook elérhetőségeink:

Nemzetközi lóverseny: https://www.facebook.com/racingportal1/

Lovasfotók: https://www.facebook.com/racingportal2/

 

 

 

 

 

 

Twitter fiókunk: https://twitter.com/racingportal1

 

Jogi nyilatkozat:

A www.racingportal.hu honlapon (valamint a Racing Portal brand-hez tartozó blogokon, facebook felületeken) található valamennyi tartalom jogvédett szellemi tulajdon - beleértve a szöveges és képi anyagokat. A honlaphoz tartozó oldalak tartalmát nemzetközi és magyar törvények védik.

Tilos a honlap tartalmából bármely részt a nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni. Tilos továbbá a www.racingportal.hu mindenkori főszerkesztőjének előzetes írásbeli engedélye nélkül a honlap tartalmát (változatlan formában is) tükrözni, vagy más módon a nyilvánosság számára elérhetővé tenni.

A www.racingportal.hu fenntartja a honlap bármely részének bármilyen módszerrel történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos minden jogát. A honlapunkon található írásos anyagok és fotók semmi nemű felhasználása nem engedélyezett.