Dream Ahead a csúcson

A legmagasabban jegyzett angol zsoké hölgy, Hayley Turner (aki karrierje során először nyert ma Gr1-es versenyt) sikerét hozta a July Cup futama.

 
 
 
 
 
No és persze Dream Ahead-ét, aki így a fiatal lovashoz hasonlóan pályafutása legnagyobb sikerét könyvelhette el. A Diktat ivadék már kétévesen remekül szerepelt rövidtávon, Group 1-es szinten is, de az idén megpróbálták vele a majdnem lehetetlen: legyőzni Frankelt. Ez nem sikerült, de az igazi távjára visszatérve ma legyőzhetetlennek bizonyult. Bated Breath második, míg Hitchens a harmadik helyen. A favoritok totális csődöt mondtak, hiszen Delegator 5., Elzaam 8., míg Star Witness csak a 10. helyen ért célba. A lefutási idő: 1.10:66
 
 
 
 
 
"Ő egy magabiztos lány és megérdemelte ezt a lehetőséget. Talán majd ő lovagolja a Prix Maurice de Gheest-ben ezután." - mondta a boldog tréner David Simcock Hayley Turner-ről.
 
 
 
 
 
Folytatódott tehát a sprinterek szokásos körbeverése, hiszen az idén eddig lefutott öt legnagyobb angol sprintfutamot, öt különböző telivér nyerte.
 
Ascotban Dick Turpin (Pat Dobbs) a vártnál talán kissé nehezebben intézte el négy riválisát, a Summer Mile Stakesben, de a győzelem megvan és ez a lényeg.
 
Fotók: Getty, SkySports 
 
Facebook