Racing Portal Junior

 
Kedves Olvasóink!
 
Hány és hány lovas rendezvényen hallottuk: célunk, hogy minél több gyermeket hozzunk a ló közelébe. Igen ám, de mi van azokkal, akik már nagyon régóta lovakkal foglalkoznak? Hajtják őket, versenyeznek velük, vagy éppen gondoskodnak róluk. Nekünk is van egy ilyen kis barátunk, Evelin, aki a jövőben rendszeresen elmondja majd nekünk, hogyan is látja ő, 13 éves szemmel a lovak, lovasok, versenyek világát. Az írásai biztosan nem lesznek szakmailag tökéletesek, de nem is ez a cél. Mi nem is fogjuk kijavítani őket. A célunk az, hogy megismerjük a mai gyermekek nézőpontját, látásmódját, azaz hogyan és miként élik meg az őket körülvevő milliónyi csodát, valamint az, hogy teret engedjünk az utánpótlásnak, akikből remélhetőleg majd a mi utódaink kerülnek ki a lapszerkesztés terén is.  Fogadják szeretettel tehát a Racing Portal Junior rovatot.  
 
Sereg András - főszerkesztő

Életem egy darabja - Gyömbér 2.

Most pedig következzen a folytatás, és egyben a befejezés! Az előző részt itt olvashatjátok.

 

 

Utolsó közös képünk Gyömbérrel

Bővebben...

 
Facebook

Életem egy darabja - Gyömbér 1.

Ma szeretnélek az életem egy nagyon fontos, és meghatározó részébe kalauzolni titeket, hogy lássátok, milyen nehéz ez most számomra.
 

Bővebben...

 
Facebook

Vissza Erdélybe!

Egy korábbi, Bajkó Tiborról szóló cikkemben említettem, hogy a nyár végén Erdélyben nyaraltam.

 

 Én, Molnár Zsolt lovaival 
 

Bővebben...

 
Facebook

Interjú Könyves-Tóth Eszterrel

Mai cikkemben Könyves-Tóth Eszter lovasoktató, illetve voltizs edzővel készített interjúmat olvashatjátok a lovastornáról, pontosabban Eszter munkásságáról. Egy érdekes beszélgetést következik most, és remélem számotokra is annak fog bizonyulni.

 
 
 

Bővebben...

 
Facebook

Egy hihetetlen lófajta - a hucul

Mai cikkemben szeretnék egy olyan dologról írni, amit már régen olvashattatok tőlem: egy újabb lófajta, mégpedig a  hucul kisló. Ez a fajta nagyon különleges számomra, elárulom, miért: mert nekem is van egy ilyen imádnivaló lovam, (bár ő nem teljesen tisztavérű).
 

 
Fotó: www.lovasok.hu/Unger Lívia 

Bővebben...

 
Facebook
További cikkeink...